Team

Marjan-3Marjan de Vries is oprichter van Academy for Text and Image Instituut voor Beeldtaal en Comik.nl. Achtergrond is mode, kunst en psychologie. Was o.a. actief als illustrator, webdesigner en journalist. Organiseert lezingen, exposities en masterclasses over de relatie tussen beeld en taal.

 

Hein van Dongen is Beeldtaal Filosoof. Daarnaast muzikant,  adviseur en docent. Achtergrond is Oost-West filosofie. Geeft lezingen en masterclasses over hoe wij betekenis geven door beeld en taal.

 

rikRik Wagter is marketeer, concept- en produktontwikkelaar met ruime ervaring in digitale media, zowel online als met public screens. Gefascineerd door nieuwe media en de invloed ervan op mens en maatschappij.

 

Jeanneke-HoppenbrouwersJeanneke Hoppenbrouwers is tekentherapeut en tekentaaldocent. Kunst, creativiteit, psychologie en spiritualiteit zijn haar passies. Zij heeft diverse studies gedaan waarbij deze gebieden samen komen waaronder de opleiding tot kunstzinnig coach. Is lid van de beroepsvereniging Tekentaal. Zij leert hoe je op een kunstzinnige manier bewust kunt worden van jezelf en de wereld om je heen.

 

basBas de Baar helpt teams en organisaties bij het maken van veranderingen. Hierbij maakt hij gebruik van de kracht van visualisatie en storytelling om inzicht en overzicht te verschaffen op complexe en onzekere situaties. Hij doceert een praktische aanpak om zelf visueel te gaan denken.

 

evaEva Hilhorst is een van de weinige Nederlandse stripjournalisten. Zij verzorgt stripreportages over politieke en sociaal-culturele evenementen. Zij doceert het visualiseren van lange verhaallijnen en achtereenvolgende gebeurtenissen in een combinatie van tekst en getekende beelden.

 

Theo-150Theo Danes is ontwerper, tienkamper en dichter. Hij schreef de sportieve dichtbundels ‘Atletische verzen’ en ‘Olympische verzen’ (Nijgh & Van Ditmar) samen met een grootmeester van het lichte lied: Ivo de Wijs.